اخبار 28 آذر, 1401 9:41 ق.ظ
اخبار 28 آذر, 1401 9:41 ق.ظ

حمیدرضا نجف پورکردی درمصاحبه با روزنامه ایران ازخدمات صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد:

از تأمین مسکن تا ارائه خودروی لیزینگی

مطالبه و دغدغه ۱۰ساله اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص مبحث ارزش مالکانه، از تصویب قطعی طرح ارزش مالکانه در هیأت امنای صندوق کماکان از مسائل مهم و مورد پیگیری است.

روزنامه ایران: به گفته مدیر عامل مؤسسه، خدمات متمایزی برای اعضای صندوق از جمله خودروی لیزینگی برای شاغلین و طرح بیمه‌نامه مستمری ویژه بازنشستگان در نظر گرفته شده است. حمیدرضا نجف‌پورکردی در گفت‌و‌گو با «ایران» درباره این خدمات متمایز توضیح داد: صندوق ذخیره فرهنگیان در سال‌های گذشته با رهاوردهای خوبی مواجه بود و اکنون چهار هلدینگ در حوزه خدمات، ساختمانی، پتروشیمی و سرمایه‌گذاری دارد که با ۶۰ شرکت، مجموعه معظمی را شکل داده است.
مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان یکی از چالش‌های بزرگ صندوق را تأخیر طولانی مدت در تعیین تقویم و تحویل ارزش مالکانه به اعضای مؤسسه دانست و تصریح کرد: در جامعه فرهنگیان این موضوع مورد توجه جدی است و جامعه هدفی حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر شامل اعضای شاغل و بازنشسته را در بر می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته اقداماتی در زمینه محاسبه ارزش مالکانه صورت گرفت و مقدمات کار انجام شد، گفت: با استقرار دولت سیزدهم و حضور افراد جدید در هیأت مدیره، کارگروه ویژه‌ای با محوریت اعضای هیأت امنا شکل گرفت، کار آسیب‌شناسی شد و بالاخره طرح ارزش مالکانه به تصویب هیأت امنا رسید.
دکتر نجف‌پورکردی با اشاره به فرایند تعیین، تسهیم و تحویل ارزش مالکانه گفت: برخی شرکت‌ها تا سال آینده بورسی خواهند شد و به محض این کار، فرایند تحویل ارزش انجام می‌شود، اگرچه در حال حاضر پنج شرکت زیرمجموعه مؤسسه بورسی هستند و گام‌هایی برای بورسی‌شدن ۹ شرکت برداشتیم و در تعامل بورس و فرابورس کار بورسی‌شدن را انجام می‌دهیم.
وی با اشاره به اینکه در تعیین ارزش مالکانه ارزش تک تک شرکت‌ها به تاریخ روز احصا خواهد شد، افزود: درباره نحوه تحویل ارزش مالکانه نیز باید گفت که همه اعضای شاغل و بازنشسته مشمول این طرح خواهند شد و سهام بازنشستگانی که قبلاً از صندوق خارج شده‌اند به آنها تحویل می‌شود.
مدیرعامل مؤسسه با اشاره به اینکه فرهنگیان بازنشسته می‌توانند سهام خود را نقد یا از مزایای آن استفاده کنند، بیان داشت: البته ما به دنبال تقویت روابط با بازنشستگان و تداوم عضویت آنها در مؤسسه هستیم، بنابراین ۱۰ طرح تشویقی برای برآورده کردن نیازهای گوناگون اعضای صندوق در نظر گرفتیم که خدمات بیمه‌ای و بیمه عمر از جمله آن است.

ارائه خدمات لیزینگ خودرو به اعضا

دکتر حمیدرضا نجف‌پور کردی با تأکید بر ارائه خدمات شایسته به اعضای شاغل مؤسسه، از ارائه چند هزار دستگاه خودروی لیزینگی با اقساط بلندمدت خبر داد و گفت: در تعامل با شبکه خودرویی توافق کردیم تا چند هزار دستگاه خودرو در قالب لیزینگ برای فرهنگیان در نظر گرفته شود و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۸۶ درصد فرهنگیان عضو صندوق هستند، افزود: بیش از ۵۷ درصد اعضا میزان واریزی خود را تا سقف ۵ درصد افزایش داده‌اند تا به همان نسبت از سهم دولت و سودآوری‌های مؤسسه بیشتر برخوردار شوند.
مدیرعامل مؤسسه درباره روند واریزی سهم‌الشرکه بازنشستگان گفت: از فروردین امسال تاکنون بالغ بر ۱۲۳۲ میلیارد تومان به حساب اعضای بازنشسته واریز شده که بیش از ۱۱۱۷ میلیارد تومان آن در مهر ماه ۱۴۰۱ واریز شده است. ضمن اینکه مدت زمان واریزی از سه ماه به حدود ۲۰ روز پس از بازنشستگی و دریافت اطلاعات اعضا کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به سایر طرح‌های مؤسسه برای ارائه خدمات به اعضا، تصریح کرد: بنا داریم از ظرفیت نهضت مسکن کمک بگیریم و برای سهامداران تأمین مسکن داشته باشیم.  دکتر نجف‌پور اظهار داشت: برای اصلاح پرتفوی سرمایه‌گذاری و مالی مؤسسه در نظر داریم هلدینگ صنعتی و معدنی ایجاد کنیم و به اقتصاد دیجیتال توجه جدی داشته باشیم زیرا این حوزه با سرمایه‌گذاری اندک، بازدهی مناسب و پایدار به همراه خواهد داشت.

طرح بیمه‌نامه مستمری ویژه بازنشستگان

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین از اجرایی شدن طرح بیمه‌ای با همکاری شرکت بیمه معلم به منظور پرداخت مستمری به فرهنگیان بازنشسته عضو مؤسسه از محل سهم‌الشرکه آنها خبر داد و گفت: پرداخت مستمری ماهانه به حساب بیمه‌شده یا ذینفع به نسبت سرمایه شخص 30 روز پس از ثبت‌نام، پوشش فوت عادی و فوت بر اثر حادثه، وام با کارمزد پایین و بدون ضامن دو سال پس از ثبت‌نام، سود سالانه تضمینی قابل برداشت و سود مشارکت سالانه قابل برداشت از مزایای این طرح است.
دکتر نجف‌پور با توصیه به فرهنگیان برای ادامه عضویت در مؤسسه پس از بازنشستگی به منظور بهره‌مندی از مزایای این طرح، افزود: هدف این طرح، نگاه ویژه مؤسسه به نیازهای فرهنگیان بازنشسته در بحث کیفیت سلامت و افزایش مستمری در دوره بازنشستگی است.
وی افزود: از سایر مزایای این طرح می‌توان به امکان برخورداری از مزایای بیمه درمان تکمیلی با پرداخت حق بیمه اندک و همچنین استفاده از تخفیف بیمه‌ای در رشته‌های مختلف از جمله بیمه ثالث، بدنه خودرو، آتش سوزی و… اشاره کرد.

احیای بانک سرمایه در دستور کار قرار دارد

 مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان احیای بانک سرمایه را هم از دیگر برنامه‌های مهم عنوان کرد و گفت: مسیر احیای بانک به خوبی در حال طی شدن است و هماهنگی با تمام اجزای حاکمیت با وجود سختی کار انجام شد.
وی افزود: همچنین دیون چند هزار میلیارد تومانی به شکل ارزی داشتیم که به ریالی تبدیل و بخشی از نگرانی ما در این خصوص رفع شد. در حوزه شفافیت نیز آنچه که مورد انتظار سهامداران بود در همایش اخیر که با ۸۰ نفر از نمایندگان اعضا برگزار شد، مطرح و ابعاد آن احصا و در مسیر اجرا قرار دارد.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 + دو =

پست های مرتبط