اخبار 19 تیر, 1402 12:38 ب.ظ
اخبار 19 تیر, 1402 12:38 ب.ظ

حضور شرکت صنایع آموزشی در رویداد "الف‌تا"؛

“الف” تا “ی” آموزش را از ما بخواهید

در راستای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و ناظر به چشم‌انداز مدرسه در افق ۱۴۰۴ مبتنی بر توسعه مشارکت بخش غیردولتی در تحقق اهداف تحولی، رویداد بین المللی «الف‌تا» و نمایشگاه محصولات تربیت فناورانه در جهت معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود، با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد و تا 21 تیر در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

شرکت صنایع آموزشی به عنوان یکی از بازوهای وزارت آموزش و پرورش در تحقق اهداف تحولی در این نمایشگاه با شعار «“الف” تا “ی” آموزش را از ما بخواهید» حضور یافته و نسبت به ارائه دستاوردهای خود اقدام کرده است.

از جمله محورهای برپایی نمایشگاه، ارائه و معرفی کالا و خدمات برای معلمان، مدارس و نهاد آموزش و پرورش در جهت تحقق مفاد سند تحول، ارائه راه حل و ایجاد الزامات و سازوکار‌ هایی به منظور حل مسائل مرتبط با اجرایی سازی سند تحول بنیادین و ترویج علوم و فناوری‌های نوین در جهت ارتقاء و تعالی نظام تعلیم و تربیت است.

«الف تا» رویدادی بین‌المللی برای شناسایی، حمایت و ارتقا، معرفی و انتشار، ارتباط و هم‌افزایی تجارب و ایده‌های تحولی و خلاقانه آموزش و پرورش در سطح جهان اسلام است که طی آن، ایده‌ها و تجربه‌های معلمان، مدیران، فعالان و گروه‌های تربیتی در سطح جهان اسلام جمع‌آوری شود تا در عرصه بین‌المللی معرفی و در فرایند رشد قرار گیرند.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 + 18 =

پست های مرتبط