اخبار 22 آبان, 1398 8:42 ق.ظ
اخبار 22 آبان, 1398 8:42 ق.ظ

الهیار ترکمن در گردهمایی منتخبان معلمان در هیات امنای موسسه: نظارت معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان باید تقویت شود

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان به ساحل آرامش رسیده و سودآوری پایدار و رو به رشدی را تجربه می‌کند، گفت: نظارت فرهنگیان بر این نهاد اقتصادی که متعلق به خودشان است تاثیر بسزایی در بهبود این روند دارد اما این نظارت و مشارکت کامل باید در چارچوب قوانین و مقرارت قانون تجارت و اساسنامه صندوق صورت بگیرد.

علی الهیار ترکمن، تاسیس صندوق ذخیره فرهنگیان را در راستای سیاست‌های حمایتی دولت برای کارکنان خود دانست و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به منظور جمع‌آوری سرمایه‌های کوچک و مستمر کارکنان و بالا بردن ارزش افزوده آن ایجاد می‌شوند تا ذخیره و پشتوانه‌ای برای زمان بازنشستگی و آینده آنان باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان از سایر صندوق‌های پس‌انداز کارکنان مترقی‌تر است افزود: این صندوق یک ظرفیت بسیار بزرگ است و از زمان تشکیل تاکنون دوره‌های تکوین و تکامل پر افت و خیزی را سپری کرده است. به طوری که امروز به یک نهاد معظم اقتصادی با ده‌ها شرکت زیر مجموعه در حوزه‌های مختلف اقتصادی تبدیل شده است.

الهیار، مشارکت فعال و موثر همه ذینفعان موسسه را موجب ارتقاء فعالیت‌های این صندوق دانست و گفت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌هایی که باید مورد توجه قرار می‌گرفت خود معلمان عضو صندوق بودند که از طریق انتخاباتی که در سراسر کشور صورت گرفت تعداد 83 نفر از آنها به دور بعدی راه پیدا کردند. در نهایت سه نفر را از میان خودشان انتخاب کردند که امروز در هیات امنای صندوق حضور دارند و با شرکت در جلسات، در بحث نظارت‌های کلان و نظارت مستقیم بر نحوه اداره امور فعالیت می‌کنند.

نایب رییس هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان یکی دیگر از رسالت‌های منتخبان معلمان در هیات امنا را  گزارش‌دهی از وضعیت و فعالیت‌های صندوق به جامعه فرهنگیان دارند عنوان کرد و گفت: از طرف دیگر آنها می‌توانند دیدگاه‌ها و نظرات فرهنگیان را در چارچوب قوانین و مقررات و قانون تجارت که فصل‌الخطاب تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌های صندوق است منعکس کنند تا در برنامه‌ریزی‌ها گنجانده شود.

الهیار گفت: آنچه که بسیار مهم است تقویت نهادهای نظارتی فرهنگیان از کانال‌های ذیربط است. اگرچه هیات مدیره با دلسوزی و حداکثر ظرفیت خود موضوع سرمایه‌گذاری و سودآوری این مجموعه را دنبال می‌کند و من به عنوان نماینده هیات امنا از نزدیک شاهد هستم که هیات مدیره با ظرفیت کامل فعالیت می‌کند اما نقش نظارتی فرهنگیان نیز می‌تواند پر رنگ باشد تا موسسه به اوج تعالی و ترقی خود برسد.

وی افزود: اما اینکه ما چطور نظارت کنیم و مشارکت کامل با صندوق داشته باشیم باید در چارچوب قوانین و مقرارت قانون تجارت و اساسنامه صندوق باشد و قطعا اگر چیزی خارج از این چارچوب باشد نه تنها کمکی به پیشبرد اهداف صندوق نمی‌کند بلکه باعث می‌شود موانعی هم بر سر راه فعالیت صندوق ایجاد شود.

الهیار تصریح کرد: در چارچوب نظارتی که تعریف می‌شود نحوه مشارکت منتخبین با صندوق بسیار مهم است و باید صندوق به مثابه صندوق دیده شود یعنی آن چیزی که هست و دارد کار می‌کند و قانون مکلفش می‌کند که کار کند نه فراتر از آن و بر اساس نگاه‌های عده‌ای خاص.

وی یادآور شد: اگر ما صندوق را در جایگاه صندوق ببینیم می‌توانیم خواسته‌های خود را خیلی دقیق و منطقی از صندوق طلب کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان به یک جایگاه باثبات رسیده است گفت: صندوق حسابرسی فعال و منسجمی دارد و قبل از ورود حسابرس و بازرس قانونی در پایان هر سال حسابرسی‌ها از داخل موسسه انجام می‌گیرد. نگاه مدیران صندوق به سمت بورسی شدن شرکت‌ها است و مزیت‌های نسبی و حداکثر سودآوری را مدنظر قرار داده‌اند و در این راستا به حوزه پتروشیمی ورود کرده‌اند که نتیجه آن رسیدن به سودآوری پنج هزار میلیارد تومانی تا سال 1402 است.

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 + 13 =

پست های مرتبط