اخبار 21 آذر, 1401 5:33 ب.ظ
اخبار 21 آذر, 1401 5:33 ب.ظ

برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین استاد شیخ حسین انصاریان

مراسم عزاداری شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین استاد حاج شیخ حسین انصاریان و با حضور دکتر حمیدرضا نجف‌پور کردی مدیرعامل موسسه، مهندس حمید باقرنژاد عضو هیات مدیره و معاون مالی و سرمایه انسانی با مداحی مهندس سید فرزاد نجات‌نیا مدیر عامل هلدینگ ساختمانی معلم و حضور پرشور مدیران و کارکنان موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت‌های تابعه در نمازخانه موسسه برگزار شد.

دکتر حمیدرضا نجف‌پور کردی مدیرعامل موسسه، در ابتدای این مراسم که روز دوشنبه 21 آذر 1401 در نمازخانه صندوق برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ،گفت: مدیران و کارکنان مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان که به عشق حضرت زهرا در این مجلس حاضر شده‌اند، خادم قشر عظیم فرهنگیانی هستند که نقش انبیایی در جامعه دارند و همگی دلداده راه اباعبدالله و مکتب ولایت هستند.

وی با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از گذشته، نیازمند حمایت، عنایت و توجهات حضرت حق و عنایات معصومین و شهدا است، افزود: همه وظیفه داریم در سایه توجهات حضرت زهرا (س) به ریسمان الهی چنگ بزنیم و همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز به این قشر انبیایی جامعه، خدمت صادقانه و خالصانه ارائه دهیم.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، ابراز امیدواری کرد دل در گرو حضرت زهرا (س) بدهیم و به برکات آن بتوانیم برای خدمت خالصانه، مشفقانه و دلسوزانه به فرهنگیان که نقش انبیایی را در جامعه ایفا می‌کنند و همچون شمع می‌سوزند تا به محیط نورانیت ببخشند، گام های موثرتری برداریم و بیش از پیش خدمتگزار آن بزرگواران باشیم.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین استاد شیخ حسین انصاریان ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان به واسطه اینکه به یک و نیم میلیون فرهنگی تعلق دارد، جایگاه ویژه‌ای داشته و خدمت در این نهاد، دارای ارزش بسیار زیادی است.

وی افزود: معلم در دین اسلام و به ویژه در نگاه اباعبدالله دارای جایگاه و امتیازی است که با جایگاه معلم در هیچ مکتب، مذهب، دین و کشور دیگری قابل مقایسه نیست و این موضوع در روایتی که در بحارالانوار جلد 44 و 45 آمده است به خوبی نشان داده شده است.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان با اشاره به اینکه فرزند در منطق اسلامی، احسان و امانتی از جانب خداوند است، اظهار داشت: همه والدین دلسوز فرزندان خود هستند و به همین جهت معلمی که به فرزند آنها چیزی بیاموزد را تکریم کرده و ارج می‌نهند.

وی تصریح کرد: فرزند نعمت الهی است و اسلام بین فرزندان دختر و پسر نه تنها هیچ تفاوت و تبعیضی را نمی‌پذیرد بلکه نگاه کاملا مساوی به آنها دارد زیرا قسمتی از اوصاف خداوند در خلقت انسان تجلی پیدا کرده است، در حالی در دوره جاهلیت شرایط به گونه دیگری بود. بنابراین انسان باید قدر خود و نعمت‌هایی که به او ارزانی شده است را بداند.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان گفت: زبان پیامبران و ائمه زبان محبت بود و تنها اسلحه آنها در امر به معروف، زبان غرق در محبت و عاطفه آنها بود. حتی وقتی که خداوند به حضرت موسی ماموریت می‌دهد که به سمت فرعون برود، به او امر می‌کند که با زبان نرم با او حرف بزند زیرا اگرچه امر به معروف واجب است اما باید طوری باشد که قلب گنه‌کار نشکند.

وی با اشاره به اینکه تقدیر از مقام معلم را باید از شخص اباعبدالله الحسین بیاموزیم، اظهار داشت: وقتی اباعبدالله از اینکه معلم به فرزندش سوره حمد آموخته بود بسیار خوشحال شد و با ارائه هدایایی ارزنده از او تقدیر کرد. در حالی که فرمودند آنچه من به معلم فرزندم هدیه دادم، تقدیمی بود اما آنچه او به فرزند من داد، عطا بود.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان با تاکید بر اینکه در مملکت اسلامی باید مانند امام حسین (ع) به معلم رسیدگی کرد،گفت: معلم باید از نظر معاش در آرامش کامل باشد.

وی با تاکید بر اینکه رعایت حق و حقوق معلم و حق استادی بر گردن جامعه است، بیان داشت: معلم باید بتواند آرام، صادقانه و بدون ترس حرف و خواسته خود را مطرح کند و احساس امنیت بکند. در مقابل نیز حکومت باید حرف او را بشنود و وعده صادق به او بدهد و او را با ارائه مسکن ارزان، کالای اقساطی و … امیدوار نگه دارد.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان امانتداری در مال، ثروت و صندوق متعلق به فرهنگیان را بسیار حائز اهمیت خواند و افزود: در اصول کافی و در آخرین باب جلد دوم به موضوع راه زیستن در جامعه پرداخته شده و تاکید شده است که باید مراقب بود شهوت پول در ما وسوسه ایجاد نکند و مبادا امانتداری و پاکدستی را فراموش کنیم.

وی با اشاره به اینکه معلمان بدنه کشور و جامعه هستند و حفظ اموال آنها بسیار مهم است، تصریح کرد: همان گونه که یوسف بر خزانه و دارایی مصر نگهبان پاکدست و اگاه به دخل و خرج بود و در دوره قحطی هیچ کسی گرسنه و برهنه نماند، باید نسبت به اموال معلمان در صندوق ذخیره فرهنگیان، حفیظ و علیم باشیم.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده + 9 =

پست های مرتبط