مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به تجلیل از عملکرد شرکت ماشینسازی اراک از سوی استاندار مرکزی بر تداوم و تقویت عملکرد مثبت و تعاملات هوشمندانه این شرکت تاکید کرد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، دکتر حمیدرضا نجفپورکردی در جلسه با اعضای هیئت مدیره شرکت ماشینسازی اراک با اشاره به برنامههای اعلام شده برای افزایش بهرهوری و سودآوری در این شرکت، گفت: باید مبتنی بر عقلانیت، برای تسریع در پیشبرد برنامهها عمل کنیم. وی افزود: باید در همه بخشها بهتر عمل شود تا حق و حقوق معلمان به عنوان اعضای موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان تضییع نشود. مدیرعامل موسسه تصریح کرد: به طور کلی هر اقدام اصلاح ساختاری که موجب بهبود عملکرد شرکت و ایجاد تصویر درستی از آن شود، باید به صورت جهادی و توسط هلدینگ بالادستی تسریع شود. دکتر نجفپورکردی با اشاره به تدوین و اجرای سند راهبردی شرکت ماشینسازی اراک بیان کرد: این سند تابعی از اسناد بالادستی است و برای تدوین آن، باید با مجموعه بالادستی هماهنگ شود تا سند جامعی شکل گیرد و کارها مبتنی بر آن جریان پیدا کند. وی به تجلیل و رضایت استاندار استان مرکزی از عملکرد مجموعه ماشینسازی اراک اشاره و اظهار کرد: باید اقدامات رو به جلو و تعاملات هوشمندانه ادامه یابد.
ظرفیت بالای ماشینسازی اراک در حوزه ایجاد بازار کار
در ادامه این جلسه دکتر محمد دلبری رئیس هیئت مدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: تیم هیئت مدیره شرکت ماشینسازی اراک، آسیبشناسی خوبی از مجموعه داشتند و با این وجود درمان مشکلات موجود کار سختی نیست. وی ادامه داد: شرکت ماشینسازی اراک ظرفیت بالایی از حیث بازار کار و تقویت و توسعه آن دارد و باید به حوزه دانشبنیان هم بیش از پیش ورود کند.
ماشینسازی اراک؛ مجموعهای تکنولوژیک در اقتصاد ملی
دکتر غلامحسین تقینتاج عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز درباره فعالیت شرکت ماشینسازی اراک اظهار کرد: این شرکت از مجموعههای پرافتخار کشور است و جایگاه مهمی در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان دارد؛ همچنین از نظر اقتصاد ملی، کشور را در لایههای بالای تکنولوژی قرار میدهد. وی گفت: با توجه به روند عملکرد این مجموعه باید بر فعالیت اصلی متمرکز شد، ضمن آنکه در مقایسه با راندمان کاری شرکت، خوشبختانه وضعیت خوبی را شاهد هستیم. دکتر نتاج تصریح کرد: این مجموعه کارهای بزرگی انجام میدهد و با نگاه کلی به دستاوردهای آن باید به وجوه مختلف نگهداشت سرمایه توجه کنیم که وجه اول نگهداشت سرمایه حسابداری است. وی افزود: سرمایه فیزیکی وجه دیگری است که باید این ظرفیت حفظ شود و حتی افزایش هم یابد و باید برنامهریزی لازم جهت استفاده از این ظرفیت دردستور کار جدی قرار گیرد.
ضرورت ورود ماشینسازی اراک به حوزههای دانشبنیان
مهندس علیرضا ضیغمی مشاور محترم وزیر نفت، عضو هیئت مدیره شرکت پتروفرهنگ و از متخصصان حوزه صنعتی کشور هم در این جلسه با اشاره به فعالیتهای انجام شده در این شرکت اظهارکرد: ارتباط موثر و تعاملات مثبت با افراد متخصص که نیازمندیهای کشور را به خوبی میشناسند، به ارتقای بهرهوری این مجموعه کمک بسزایی میکند. عضو هیئت مدیره شرکت پتروفرهنگ تصریح کرد: ضرورت دارد از ظرفیت شرکت برای تحقق فرمان مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در حوزههای دانشبنیان هم استفاده و به این حوزه ورود جدیتر شود. وی به ضرورت تبلیغات و اطلاعرسانی در مجموعه ماشینسازی اراک اشاره و بیان کرد: اطلاعرسانی در خصوص اقدامات ارزشمند انجام شده میتواند به ارائه تصویر درست از این شرکت کمک کند.