اخبار 30 مرداد, 1401 12:31 ب.ظ
اخبار 30 مرداد, 1401 12:31 ب.ظ

تدوین مدل‌های تعیین و تحویل ارزش مالکانه دارایی‌های صندوق ذخیره به معلمان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور گفت: مدل‌های علمی تعیین، تسهیم و تحویل ارزش مالکانه دارایی‌های صندوق به معلمان تدوین شده و آماده ارائه به هیئت امنای صندوق است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، دکتر حمیدرضا نجف‌پور در دومین روز از سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که در سالن اجلاس سران از روز گذشته آغاز شده و تا 31 مردادماه ادامه دارد با بیان اینکه در یک ماهه اول فعالیت در صندوق تدوین سند برون رفت از چالش‌های اساسی صندوق ذخیره فرهنگیان در دستورکار قرار گرفت گفت: چند اقدام باید انجام شود که از جمله آنها اصلاح پرتفوی صندوق است تا ریسک سرمایه گذاری و سودآوری مدیریت یابد.

وی افزود: از ظرفیت حاکمیتی به منظور افزایش بازدهی‌ها استفاده کرده‌ایم. مکاتباتی با مجلس در حوزه پتروشیمی‌ها و تولید انجام شده و در آینده تعییراتی از جنس اصلاح استراتژیک شکل خواهد گرفت.

دکتر نجف‌پور با بیان اینکه پیش از این ورودی به حوزه اقتصاد دیجیتال نداشتیم گفت: طراحی‌های انجام شده، سیاستگذاری‌ها و تعیین راهبردها تاکنون به سرانجام رسیده و عملیاتی شدن آن کمی زمان می‌برد.

وی افزود: اقداماتی در زمینه تامین مالی انجام شده است تا معلمان پس از بازنشستگی بتوانند منابع خود را دریافت کنند. پروژه‌هایی در دست داریم که برای تقویت صندوق در پتروشیمی ها ضروری بود.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه فرایند بورسی شدن هلدینگ‌ها و شرکت‌ها در حال انجام است عنوان کرد: اکنون در فرایند بورسی شدن هستیم. با این اقدام، ارزش دارایی‌های صندوق مشخص خواهد شد و تامین نقدینگی برای ایفای تعهدات معلمان و تامین مالی صندوق محقق خواهد شد. حتما رو به جلو حرکت می‌کنیم.

دکتر نجف‌پور ادامه داد: مدل علمی تعیین، تسهیم و تحویل ارزش مالکانه دارایی‌های صندوق به معلمان تدوین شده و آماده ارائه به هیئت امنای صندوق است. بیش از 1500 نفر ساعت روی این موضوع کار شده و از دانش جمعی از نخبگان بهره گرفتیم. هشت مدل علمی برای این کار احصاء شده و پس از تصویب در مسیر اجرا قرار می‌گیرد.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

1 دیدگاه

  • علی حق شناس :

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان
    با توجه با اینکه صندوق در تمام زمینه های فرهنگی تجاری و اقتصادی و انرژی ورود کرده جای فعالیت های ورزشی و ایجاد مراکز ورزشی به صورت کلینک که بتواند همه خدمات را به صورت متمرکز به تمام گروه های سنی بویژه نوجوانان و جوانان ارائه نماید بنده با داشتن مدرک کارشناسی ارشد آسیب شناسی و مربی گردی آمادگی لازم را در صورت حمایت مالی در شهر و استان اصفهان دارا می باشم که اولین خدمات هم به صورت ویژه به عزیزان فرهنگی می دهیم و این گام می تواند اثر مثبت و مستقیم بر سلامت جسم و روح همکاران و خانواده آنها باشیم
    با تشکر علی حق شناس دبیر آموزش و پرورش فولاد شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − یک =

پست های مرتبط