اخبار 26 اردیبهشت, 1402 8:18 ب.ظ
اخبار 26 اردیبهشت, 1402 8:18 ب.ظ

تشریح جزئیات اجرای طرح ارزش مالکانه؛

شمارش معکوس برای رونمایی از یک طرح کم نظیر

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با تشریح جزئیات طرح ارزش مالکانه و با اعلام رونمایی از این طرح در 31 دیبهشت تاکید کرد: بعد از حدود 12 سال مطالبه‌گری فرهنگیان این کار وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، دکتر حمیدرضا نجف پور کردی در نشست خبری با اصحاب رسانه با محوریت طرح ارزش مالکانه (واگذاری سهام به فرهنگیان) با اشاره به اینکه چالش‌ها و آسیب‌هایی که در موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در گذشته وجود داشت، بیان کرد: مبتنی بر عقلانیت مسائل را بررسی و چالش‌ها را مبتنی بر قواعد علمی و کارهای برنامه ریزی شده رفع کردیم.

وی بزرگ‌ترین چالش موسسه را موضوع سودآوری عنوان و اظهار کرد: در این حوزه با عبور از مدل‌های سنتی، استقرار نظام حکمرانی شرکتی و اصلاح ساختار سرمایه‌گذاری‌ها، اصلاح مهندسی عملیات و فرآیندها و اصلاح وضعیت شرکت‌ها در قالب هلدینگ‌های کاربردی و تخصصی کارها را دنبال کردیم.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در ادامه به تحقق مهم‌ترین چالش و مطالبه فرهنگیان، طرح ارزش مالکانه اشاره کرد و گفت: این موضوع مطالبه ۱۲ ساله معلمان بود که در قالب مدل‌ها و فرمول های مالی احصا و مجموع ارزش‌ها شامل ارزش روز دارایی، آورده دولت، سهم الشرکه فرهنگیان و سود سنواتی به یک میلیون و ۶٠٠ هزار فرهنگیان اختصاص می‌یابد.

دکتر نجف‌پور کردی اضافه کرد: این طرح دارای پیچیدگی‌هایی بود و ریسک‌ها و چالش‌های زیادی به دنبال داشت که مبتنی بر قواعد عقلایی و علوم عقلی و نقلی همچنین بهره‌گیری از نخبگان بازار سرمایه و شبکه پولی کارگروهی ایجاد شد.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: بررسی ورود به بازار در کارگروه ایجاد شده طی ۶ ماهه بررسی و ١٠ روش محاسبه ارزش مالکانه احصا و در نهایت مدل ترکیبی استخراج شد در هیئت امنا به تصویب رسید و مکلف به اجرا شدیم.

وی تصریح کرد: اجرای طرح ارزش مالکانه حداقل یکسال و نهایتا دو سال به طول می انجامد که این موضوع را وعده کردیم البته ۶ ماه از این وعده نگذشته که گام اولیه در مرحله اجرا قرار دارد.

دکتر نجف‌پور کردی از اجرای فاز اول اجرای طرح بزرگ ارزش مالکانه و رونمايي آن در ٣١ اردیبهشت خبر داد و اظهار کرد: هر معلم براساس میزان واریزی، مدت ماندگاری وجوه نزد صندوق مدت عضویت نزد صندوق، سود مترتب از فعالیت‌های اقتصادی و میزان واریزی دولت برای او سهمی خواهد داشت و براساس فرمول به دست آمده سهمش از دارایی‌های کل صندوق مشخص می‌شود.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد:  به طور متوسط و تقریبی ارزش روز دارایی‌های صندوق ۷۰ هزار میلیارد تومان است که اگر بر یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان عضو تقسیم کنیم به طور میانگین حدود ۴۰ میلیون تومان می‌شود و این عدد تقریبی به تدریج با بورسی شدن شرکت‌ها در قالب سهام به افراد واگذار می‌شود و در مرحله اول سهم هر فرهنگی مشمول به طور میانگین یک تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خواهدبود.

وی با اشاره به اینکه  تاکنون بیش از دو سوم اعضای مشمول کدبورسی دریافت کرده‌اند، گفت: مهلت ثبت کد بورسی اعضای موسسه را تا پایان اردیبهشت در نظر گرفتیم و در این مورد تا حد امکان اطلاع‌رسانی کردیم.

دکتر نجف‌پور کردی در پاسخ به این پرسش که  آیا حق کسانی که کد بورسی دریافت نکنند؛ پایمال خواهد شد؛ گفت: سهم هر عضو صندوق پایمال نخواهد شد و در نزد صندوق باقی خواهد ماند.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: در فاز اول اجرای طرح ارزش مالکانه در ابتدا تمام عملیات‌های مالی ۲۷ سال گذشته شفاف سازی شد تا هر گونه مغایرت مالی کشف شود، در فاز دوم و سوم هم به همه معلمان وعده می دهیم ارزش هرگونه وجوهی از معلمان که نزد صندوق است؛ به درستی تعیین شده است.

وی با اشاره به اینکه از زمانی که سهام به عضو داده می شود مدیریت سهم با خودش است و در آن مخیر هستند، گفت: حتما فرهنگیان اطلاعات لازم برای مدیریت سهم خود را پیدا خواهند کرد.

بیمه معلم را به فرهنگیان بر می‌گردانیم

دکتر نجف‌پور کردی درباره بهره‌گیری فرهنگیان از خدمات بیمه معلم گفت: پرتفوی بیمه معلمان باید به بیمه معلم بازگردد  و مسئولیت من این است که بیمه معلم را به فرهنگیان بازگردانم و تمام قد آمادگی برطرف کردن هرگونه اشکالات در بیمه معلم را داریم  و با نگاه تعاملی داریم تا هر جا که نیاز به اصلاح داریم عمل کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از زوایای حکمرانی در موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان مبتنی بر شفافیت بود، ادامه داد: ۴۴ درصد از انتصابات در این دوره از خانواده فرهنگیان بوده است.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: برای اولین بار شرکت هواپیمایی اروان را افتتاح و در همین ماه اولین پرواز این دفتر هواپیمایی انجام شد، همچنین درهای بسته صندوق را به روی فرهنگیان باز کردیم.

وی اظهار کرد: نزدیک به ۹۰۰ پرونده حقوقی با ارزش ۱۷ هزار میلیارد تومان داشتیم که بررسی و اقدامات مناسبی در این خصوص انجام شد.

دکتر نجف پور کردی افزود: همچنین در حوزه پتروشیمی، تک محصولی بودیم که با هدف گذاری فرآورده‌ها و سایر حوزه‌های مرتبط در این بخش توسعه یافت. از سوی دیگر اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال مورد توجه قرار گرفته و تمام شرکت‌های سازمان در حوزه سامانه‌های برخط قرار گرفته‌اند که به تسهیل بهره مندی فرهنگیان از خدمات کمک می‌کند.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت − 5 =

پست های مرتبط