مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه دوره گذار و پوستاندازی در صندوق رخ داده و تثبیت آن شکل گرفته و به دوره تحول رسیده است، افزود: بهترین و کارآمدترین شیوه تحول، فعالیت در حوزه دیجیتال و دانشبنیان است که در این مسیر گامهای بزرگی برداشتهایم که در آینده نزدیک نتایج آن را خواهیم دید.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، دکتر حمیدرضا نجفپورکردی روز شنبه 13 اسفندماه در همایش سراسری اعضای هیات مدیره و مدیران عامل موسسه، هلدینگها و شرکتهای تابعه در اردوگاه شهید باهنر که با حضور دکتر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش و اعضای هیات امنای موسسه برگزار شد، گفت: برای ریلگذاری فعالیتهای مجموعه موسسه، منویات مقام معظم رهبری و تعاملات با آموزش و پرورش و معلمان را سرلوحه فعالیت خود قرار دادیم.
وی در خصوص تعاملات راهبردی با وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: دستگاه عظیم آموزش و پرورش جزو مشتریان بالقوه صندوق ذخیره در شرکت بیمه معلم و بانک سرمایه و سایر شرکتهای موسسه هستند و ما باید نشان دهیم که خادم خالصی برای معلمان هستیم.
دکتر نجفپورکردی با تاکید بر اینکه تحقق همافزایی در صندوق ذخیره فرهنگیان یک ضرورت است، افزود: به تمامی هلدینگها و شرکتهای تابعه اعلام کردیم تا از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنند و منطقا تا زمانی که ماشینسازی اراک فعال است معنایی ندارد سراغ پیمانکاران دیگر برویم. این مهم در مورد بیمه معلم هم صدق میکند.
مدیر عامل موسسه با بیان اینکه هدف اصلی همایش ایجاد گفتمان واحد و همافزایی راهبردی در راستای تامین منافع فرهنگیان عضو موسسه است، تصریح کرد: تامین منافع فرهنگیان برای ما در اولویت قرار دارد و هر موضوعی که در نهایت منجر به گفتمان واحد، همافزایی و سودآوری برای فرهنگیان شود باید از سوی هلدینگها و شرکتها دنبال شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر هلدینگ پتروفرهنگ و شرکتهای تابعه آن از خدمات شرکت بیمه معلم استفاده میکنند و ما معتقدیم نباید پول صندوق ذخیره فرهنگیان جای دیگری غیر از چرخه سودآوری برای فرهنگیان هزینه شود و همه شرکتهای موسسه باید تعامل با یکدیگر را در راستای همافزایی راهبردی با جدیت پیگیری کنند.
دکتر نجفپور کردی با اشاره به اینکه تحول بنیادین موسسه در ذیل سند راهبردی دنبال میشود تاکید کرد: در موسسه فرآیند در هم تنیده به مثابه یک سیستم با رویکرد خدمت به فرهنگیان ایجاد کردیم که باید نتایج تمامی فرآیندها و تلاشها منجر به سودآوری و خدمت به فرهنگیان عضو موسسه شود.
دکتر نجفپور کردی همچنین بر اهتمام ویژه بر احیای بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: همه مجموعههای اقتصادی کشور به دنبال ایجاد بانک در زنجیره ارزش هستند زیرا بانک خلق ارزش میکند. این در حالی است که صندوق ذخیره فرهنگیان بانک سرمایه را دارد که پس از احیا و ورود به چرخه سودآوری قابلیت خدمترسانی شایسته به معلمان را دارد.
وی با اشاره به اینکه مدل محاسبه ارزش مالکانه مشخص شده است، گفت: تک تک شرکتهای تابعه موسسه را از منظرهای گوناگون بررسی کردیم و مشخص شد که بسیاری از شرکتها برای بورسی شدن باید فرآیند مشخصی را طی کنند در حالی که در گذشته بدون توجه مشکلات شرکتها، وعدههایی مطرح میشد.
دکتر نجفپور کردی با تاکید بر اینکه تمامی شرکتهای تابعه باید موانع بورسی شدن را رفع کنند، گفت: در زمینه افزایش شفافیت نیز گامهای اساسی برداشتیم و معلمان باید به اطلاعات موسسه و شرکتها دسترسی داشته باشند اما نباید اطلاعات محرمانه را منتشر کنیم به طوری که شرکت ضربه بخورد.
مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان درباره حل مشکلات حقوقی اظهار کرد: سیاست هیئت مدیره بر آن شد تا با ظرفیتسازی استراتژیک برای حل پروندههای حقوق اقدام شود.
شایان ذکر است در حاشیه این همایش سراسری نمایشگاه فعالیت هلدینگ ها و شرکت های تابعه موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان بر پا شده است.