رشد روز افزون و سود آوری کسب و کارها در حوزه اقتصاد دیجیتال، موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان را بر آن داشت تا با اصلاح برنامه راهبردی خود این مهم را به عنوان یکی از رویکرد های خود قرار دهد تا بتواند به بواسطه آن عنوان یکی از نیاز های اصلی فرهنگیان عضو موسسه برای تعامل حداکثری و اطلاع از خدمات، ظرفیتها و عملکرد صندوق برآورده نماید. سوپر اپلیکیشن فرهنگیان یکی از ابزارهای کارآمد در این راه خواهد بود.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل موسسه، در همایش سراسری اعضای هیات مدیره و مدیران عامل موسسه، هلدینگها و شرکتهای تابعه که در روزهای 13 و 14 اسفند 1401 در اردوگاه شهید باهنر و با حضور دکتر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، اعضای هیات امنا، هیئت مدیره و مدیرعامل موسسه برگزار شد، از نسخه آزمایشی سوپر اپلیکیشن صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان اولین محصول موسسه در حوزه اقتصاد دیجیتال رونمایی شد.
در راستای برنامه استراتژیک موسسه مبنی بر قراردادن 5 درصد از پورتفوی در حوزه اقتصاد دیجیتال و مطالعات انجام شده ذیل رویکردهای کمیته راهبردی فناوری اطلاعات به ریاست مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، پنج اولویت راهبردی در حوزه اقتصاد دیجیتال تعریف و کارهای مطالعاتی آن آغاز شده است. از این میان پلتفرم سوپراپلیکیشن فرهنگیان بنا به ضرورت و تقاضای فرهنگیان در اولویت نخست قرار گرفت و به تصویب هیات مدیره موسسه نیز رسید.
این پلتفرم قرار است خدمات ارزشآفرین و متمایزی به اعضا، جامعه فرهنگیان و خانواده آنان و در نهایت سایر اقشار جامعه ارائه نماید خدماتی که بصورت یکجا و جامع در دیگر اپلیکیشنها وجود نداشته است و منحصر به فرد باشد. از جمله دسترسی به صورت وضعیت اعضا، تسهیلات، خدمات بانکداری باز، دولت الکترونیک، خدمات مکان محور و سایر خدمات ارائه شده در هلدینگها و شرکتهای تابعه بر بستر دیجیتال خواهد بود.
یکی از اهداف اصلی این پلتفرم فراهم آوردن بستری برای کسب درآمد دوم برای فرهنگیان عزیز است. معماری این سیستم به گونهای طراحی شده تا بتواند هر آنچه سرویس و خدمت از شرکتهای تابعه را بصورت API دریافت و در پلتفرم عرضه نماید.
این پلتفرم به ایجاد و گسترش زنجیره ارزش در گروه شرکتهای موسسه کمک خواهد کرد و باعث گسترش کسب و کار این شرکتها بر بستر اقتصاد دیجیتال خواهد شد.
ضرورت این پلتفرم از آنجا نمود پیدا کرد که تاکنون سامانه برخط یکپارچهای برای فرهنگیان طراحی نشده بود و اعضای موسسه برای دسترسی به انواع خدمات شرکتهای تابعه به صورت مجزا اقدام میکردند، اما فرهنگیان با نصب این اپلیکیشن میتوانند به تمامی خدمات شرکت های تابعه موسسه به صورت تجمیعی و در یک پلتفرم به عنوان پنجره واحد خدمت دسترسی داشته و خدمت مورد نظر خود را دریافت نمایند.
بهرهمندی از تخفیفات خدمات گروهی، ایجاد فرصتهای شغلی (تولید محتوا) و تبلیغات و امکان کسب درآمد فرهنگیان، دریافت اعتبار نقدی (cash back) حاصل از فعالیت کاربر در اپلبیکیشن، از دیگر مزایای این پلتفرم است.
کثرت جمعیت فرهنگیان کشور یکی از مزایای رقابتی موسسه نسبت به سایر بنگاههای اقتصادی است که فرهنگیان محترم عضو موسسه میتوانند با مشارکت و عضویت در اپلیکیشن ویژه خود از مزایای آن استفاده کنند.
در گام اول در نظر است 800 هزار نفر از فرهنگیان عضو موسسه به عنوان کاربران بالفعل به این اپلیکیشن پیوسته و در گامهای بعدی سایر فرهنگیان شاغل و بازنشسته از خدمات آن بهرهمند شوند.