مدیرعامل هلدینگ تدبیرگران اطلس فلسفه تشکیل این هلدینگ را ارائه خدمات اقتصادی عنوان کرد و گفت: بر اساس ماموریتی که برای این شرکت تعریف شده، هدف ما کسب سود برای اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان از طریق ارائه خدمات شایسته به فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش است.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل موسسه، دکتر «داریوش خدادادی» مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره گروه ساختمانی معلّم در همایش سراسری اعضای هیات مدیره و مدیران عامل موسسه، هلدینگها و شرکتهای تابعه با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی این همایش بحث همافزایی درون گروهی است، اظهار داشت: با اتکال به ظرفیتهای درون سازمانی میتوان در راستای بهبود روابط اقتصادی در جهت نیل به زنجیرۀ ارزش در داخل مجموعه حرکت کرد.
وی افزود: از آنجایی که ذات فعالیتهای هلدینگ تدبیرگران اطلس کسب درآمد از طریق خدمترسانی است و از طرفی با دارا بودن دفاتر استانی پلی ارتباطی با اعضا و سهامداران صندوق ذخیرۀ فرهنگیان ایجاد کرده است، همافزایی در این هلدینگ نقش پررنگی دارد و میتواند تأثیری مستقیم بر میزان درآمد و تنوع خدمات داشته باشد.
مدیر عامل هلدینگ تدبیرگران اطلس خاطرنشان کرد: بیشک همه شرکتهای تابعۀ مؤسسه نیازمند دریافت انواع بیمهنامهها، دریافت خدمات گردشگری، استفاده از ترابری هوایی، خرید تجهیزات اداری، بهرهگیری از سامانه های فناوری اطلاعات و … هستند و با توجه به ارائه این خدمات در شرکتهای هلدینگ تدبیرگران اطلس، میتوان با تعامل دو جانبه، همافزایی درونگروهی را تقویت کرد و گردش ریالی درون گروهی صورت پذیرد.
دکتر خدادادی با اشاره به اینکه ابتدا باید نیازسنجی درون گروهی صورت پذیرفته و سپس در خصوص تبادل خدمات بین گروهی هماهنگی لازم صورت گیرد، گفت: همچنین بحث استفاده از تجربیات و دانش همکاران در این همایش در قالب کارگروههای تخصصی مطرح و ایدههای بسیار خوبی در مورد محور فعالیتهای تجاری خدماتی هلدینگ ارائه شد.
وی تصریح کرد: نتیجه این کارگروه تخصصی طی چند ساعت همفکری، مشخص شدن محورهای کلیدی جهت بهبود روابط کاری و تبیین مسیر آینده است.
مدیر عامل هلدینگ تدبیرگران اطلس اظهار داشت: در این کارگروه موضوعاتی مانند تبیین خدمات متنوع ( طرح میعاد بیمۀ معلم، لیزینگ، گردشگری و …) جهت ارتقای رضایت و نگهداشت اعضای مؤسسه با رعایت اصل مزیت رقابتی، تبیین راههای ارتباط بهتر و کاملتر با وزرات آموزش و پرورش جهت اجرای پروژههای مربوطه، انجام نیازسنجیهای دورهای از اعضا به منظور احصای انتظارات و طراحی خدمات مبتنی بر آن و اطلاعرسانی و شفافسازی اقدامات و تقویت ارتباط با اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی یادآور شد که تبیین برنامههای مؤسسه برای توسعۀ بازار مبتنی بر اقتصاد دیجیتال و سایر پلتفرمهای اقتصادی، استفادۀ بهینه از ظرفیت نمایندگان استانی مؤسسه، تشکیل و راهاندازی باشگاه مشتریان و همچنین تدوین ساختار خدمات قابل ارائه به اعضا مبتنی بر سطح عضویت از دیگر محورهای مورد بحث بود که امیدواریم با نتایج بسیار خوبی برای اعضای صندوق همراه باشد.