اخبار 17 فروردین, 1401 7:02 ب.ظ
اخبار 17 فروردین, 1401 7:02 ب.ظ

نشست بررسی ابعاد اجرایی سازی سند تحول دولت سیزدهم در بخش آموزش و پرورش به میزبانی صندوق ذخیره فرهنگیان

تعدادی از معاونین وزارت آموزش و پرورش و مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان در نشستی به بررسی ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های یکدیگر در جهت رفع مشکلات و موانع وزارت آموزش و پرورش و تحقق اقدامات مرتبط در سند تحول دولت و تحول در اقتصاد و معیشت فرهنگیان پرداختند.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، در این نشست که روز 16 فروردین 1401 به میزبانی صندوق برگزار شد، موضوع تحقق بخش سوم سند تحول دولت مردمی و اجرای نظام راهبری و پایش سند تحول، با هماهنگی دکتر مصطفی زمانیان عضو ستاد راهبری تحول دولت و دکتر جواد نوری، مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در دستور کار قرار گرفت.

در نخستین جلسه هم افزایی، راهبری و ارتقای هماهنگی درون‌بخشی وزارت آموزش و پرورش و صندوق ذخیره فرهنگیان، جواد نوری مدیرعامل موسسه، نادر جعفر یوسفی قائم مقام مدیرعامل موسسه، مهدی باقری سرپرست هلدینگ تدبیرگران اطلس، حمید طریفی حسینی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر مجتبی همتی‌فر، سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک، صادق ستاری‌فرد، سخنگو و معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و همچنین مهدی جعفری و مجید خزایی از اعضای ستاد راهبری تحول دولت حضور داشتند.

این جلسه با دستور کار هماهنگی و اطلاع طرفین از ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های یکدیگر برای رفع مشکلات و موانع وزارت آموزش و پرورش و تحقق اقدامات مرتبط در سند تحول دولت آغاز شد و طرفین توضیحاتی با محوریت سوابق و ظرفیت‌های اجرایی صندوق ذخیره فرهنگیان و نیازمندی‌ها و چالش‌های اجرایی معاونین وزارت آموزش و پرورش در بخش‌های مرتبط به شرح و تفصیل ارائه کردند.

حجم وسیع نیازمندی‌های خاص معاونت‌های وزارت آموزش و پرورش و چالش در مرتفع کردن آنها با همکاری بنگاه‌های اقتصادی (از جمله نیاز به همکاری با شرکت‌های دانش بنیان جهت تولید دستگاه‌های روزفناورانه، همکاری با شرکت‌های دانش بنیان در تامین و تجهیز ابزارهای بازی حقیقی و مجازی، همکاری با شرکت‌های پشتیبان ارائه تجهیزات و اماکن ورزشی و سایر موارد) از محورهای اصلی این نشست بود.

در ادامه، ظرفیت‌های موجود در صندوق ذخیره فرهنگیان و هلدینگ‌های و شرکت‌های تابعه این موسسه، به عنوان بهترین و موثرترین گزینه برای رفع این چالش‌ها مطرح شد.

در پایان این نشست مقرر شد حاضرین جلسه با احصاء نیازمندی‌ها و توانمندی‌های خود برای همکاری درون‌بخشی بیشتر در تمام حوزه‌های مرتبط، مطالعات تکمیلی درون حوزه‌ای خود را انجام داده و طی 3 جلسه آتی به میزبانی سایر حاضرین، نسبت به تبیین دستورالعمل همکاری و نحوه تعامل درون‌بخشی اقدام نمایند.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت + 8 =

پست های مرتبط