مدیر پذیرش فرابورس ایران از پذیرش هلدینگ پتروفرهنگ وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان در فرابورس خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین، مدیر پذیرش فرابورس ایران در خصوص آخرین وضعیت پذیرش شرکتها در فرابورس با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون 408 پرونده متقاضی پذیرش بررسی شده است، گفت: از آغاز سال 99 در فرابورس ایران 57 شرکت پذیرش و 22 شرکت درج شدهاند.
مونا سادات کابلی آماری از تازهترین شرکتهای پذیرششده در فرابورس ارائه کرد و گفت: در صنعت سرمایهگذاری، 3 شرکت سرمایهگذاری هامون شمال، سرمایهگذاری اقتصاد شهر طوبی و پترو فرهنگ پذیرش شدند که شرکت هامون شمال از شرکتهای فرعی سرمایهگذاری صبا تامین، سرمایهگذاری اقتصاد شهر طوبی از شرکتهای سازمان بازنشستگی شهرداری تهران و شرکت پترو فرهنگ نیز از شرکتهای زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان است.
ورود هلدینگ پتروفرهنگ در فرابورس در راستای سیاستهای موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان مبنی بر بورسی کردن شرکتهای تابعه صندوق به منظور افزایش شفافیت و محاسبه ارزش روز داراییها صورت گرفته است.