اخبار 23 مرداد, 1402 8:31 ق.ظ
اخبار 23 مرداد, 1402 8:31 ق.ظ

پیام مدیرعامل موسسه به مناسبت حادثه تروریستی بارگاه مقدس حضرت شاهچراغ

بسم الله القاسم الجبارین

ما مِنْ شَهیدٍ اِلاّ وَ یُحِبُّ أَنْ یَكونَ مَع‌الحُسینِ علیه‌السلام حَتّی یدخُلونَ الجنَّةَ مَعَهُ.

در روز قیامت هیچ شهیدی جز این نیست كه دوست دارد در محضر امام حسین(علیه‌السلام) باشد و همراه همه شهدا در معیّت حضرتش وارد بهشت گردند.امام جعفرصادق (ع)

دشمنان قسم خورده اسلام ناب محمدی و ولایت علوی بار دیگر جنایتی هولناک و خونین به بار آورده و ملت شهیدپرور ایران اسلامی را مصیبت زده و اندوهگین ساختند.

حادثه تروریستی بارگاه مقدس حضرت احمد بن موسی(ع) و شهادت و مجروح شدن جمعی از مردم بی دفاع و مظلوم این مرز وبوم، گواهی دیگر از افکار انحرافی و تکفیری و رفتار متوحشانه و ناجوانمردانه‌ی دشمنان خبیث این کشور امام حسین است.

چرا که این جنایتکاران آمریکائی دست نشانده استکبار جهانی، بر این باورند که با این جنایت‌ها، نشاط، امید و پیشرفت ملت شریف بویژه جوانان عزیز را با القای ناامنی سرکوب خواهند کرد.

یزیدیان روزگار و این جریان تکفیری و داعش صهیونیستی، در ماه محرم، در جبهه باطل تقلا می‌کنند تا آرمان‌های انقلاب اسلامی را خدشه‌دار کنند و چه خیال وهم آلودی که بتوانند از ارزش‌های مکتب حسینی و شهدایی بویژه مکتب سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی بکاهند.

این حقیر به نمایندگی از خانواده بزرگ فرهنگیان عضو صندوق ذخیره، جنایت خونین حرم مطهر حضرت شاهچراغ را محکوم کرده، و ضمن تسلیت به محضر امام زمان (عج) و نائب برحقش امام خامنه‌ای و آحاد ملت ایران اسلامی، برای شهدای عزیز این حادثه وحشیانه علو درجات، و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل و برای مجروحان شفای عاجل را از ذات اقدس اله خواستارم.

حمیدرضا نجف پور کردی مدیرعامل/خادم صندوق ذخیره فرهنگيان

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 + 10 =

پست های مرتبط